Van Drie Computerzorg Brabant
Open ma t/m vr 9.00-18.00 - Bezoek op afspraak a.u.b. - 013 - 8893433 - Ringbaan West 123, 5037PA Tilburg

 

Home 

ICT bedrijf Tilburg

Klein-zakelijke ICT Diensten 

Als klein bedrijf of ZZP'er kunt u bij ons terecht met al uw computer- en automatiseringsvragen. No nonsense, vriendelijk, afspraak = afspraak en geen maand abonnement nodig; u betaald alleen voor onze diensten en niets wanneer u ons niet nodig heeft. Geen technisch bla bla en excuses waarom 'het niet werkt', maar altijd een oplossing kunnen bieden in begrijpelijk taal ! 


Als vaste klant maakt u bovendien gratis gebruik van support op gebruikersvragen, via Online Support, e-mail en/of telefonisch voor zowel Microsoft als Apple apparatuur en software. Zo kunt u altijd ergens terecht met uw automatiseringsvragen, dat is wel zo prettig. Wij zullen uw ICT omgeving voor u ontzorgen zodat u zonder frustratie met uw werk bezig kunt zijn. 


Contact 013 - 889 3433 of mail naar info@v3cb.nl

 

 

ICT Diensten voor kleine ondernemingen en ZZPérs:

 

  • Werkplek inrichting;
  • Domeinnaam aanvragen/ e-mailen met je eigen domeinnaam;
  • PC en Laptop/Netbook reparatie, onderhoud en upgrade;
  • Verkoop Dell computers;
  • Inter(net)werk optimaliseren;
  • Automatische backup in de Cloud of op een NAS (Network Storage);
  • Office 365 instellen (Gesynchroniseerde e-mail, agenda en bestanden);
  • IT Advies op maat voor zowel Microsoft als Apple omgeving!
  • U bepaalt zelf welke diensten u bij ons wilt afnemen.REFERENTIES

 


 


Buro Lakech

Reacties van zakelijke klanten:

 

De computer is de life-line van mijn organisatie. Bestelling, broodjes, hapjes, overwerk maaltijden of reserveringen voor de kookstudio komen via de mail binnen. Vaak zijn het bestellingen die op de site gedaan worden. Bij Hans kopen wij de computer, hij richt ze in, heeft de kennis van onze organisatie, kent het belang dat de PC top moet functioneren en weet dat de klanten soms op het laatste moment bestellen en dat er wel verwacht wordt dat de leveringen op tijd worden bezorgd. Mocht er toch nog een aanpassing nodig zijn dan kan Hans op afstand onze computer besturen. Een totaalpakket met een snelle service welke past bij de hectiek van ons bedrijf: dat hebben wij gevonden bij Hans. Dat werkt niet alleen prettig maar levert ons ook meer omzet op. Ans Verhoeven van Tafelen.nu.

 

Hans levert een totaalpakket: de PC, software en Hulp op Afstand. Bij het verhuren van woningen is snelheid geboden, maar ook hebben wij te maken met een veelvoud aan documenten, die niet alleen veilig moeten worden opgeborgen maar ook voor jaren beschikbaar moet blijven. Hans verzorgde voor ons Office 365. Ook voor de inrichting van mail hebben wij nog wat eisen. Hans kan meedenken en het precies zo maken dat het past bij ons makelaarskantoor. Daar zijn wij superblij mee. Het bespaart ons veel werk en zorgt voor meer omzet. Wij kunnen Hans van harte aanbevelen. Jan Smits en Marc van Heel, HBB Wonen.