Van Drie Computerzorg Brabant
Telefonisch bereikbaar ma t/m vr 9.00-18.00 - Geopend op afspraak a.u.b. - 013 - 8893433 - Ringbaan West 123, 5037PA Tilburg

Home

Data herstel Tilburg

Data Herstel Tilburg


Wanneer u geen toegang meer heeft tot uw gegevens en u heeft geen backup gemaakt van uw bestanden kunnen wij u helpen met softwarematige datarecovery. Wij gebruiken speciale software om uw gegevens alsnog veilig te stellen. Of dit lukt hangt af van de staat en toegankelijkheid van uw gegevensdrager.

Komen wij tot de conclusie dat uw harde schijf fysiek kapot is (definitief niet meer softwarematig toegankelijk), dan zijn er nog wel mogelijkheden via een gespecialiseerd data recovery collega-bedrijf. Deze procedure vindt plaats in een lab-omgeving en de niet werkende onderdelen worden vervangen zodat het recovery proces alsnog kan plaatsvinden. 

Dit is specialistisch en arbeidsintensief werk waardoor de kosten kunnen oplopen. Is de data u veel waard dan kunnen wij dit uiteraard wel voor u regelen. Lab-onderzoek bedraagt € 250.00 excl. btw en de recoverykosten liggen tussen de € 500 en € 1500 euro excl. btw. Voordat het zover is kunnen wij als tussenstation fungeren en vaststellen wat het probleem is tegen onderzoekskosten van 35 euro incl. btw. Deze kosten worden wel altijd in rekening gebracht, ook bij een geslaagde recovery. 

De recoverykosten bedragen € 50.00 per uur. Soms kan een recovery een paar dagen duren en dan rekenen wij € 50.00 per dag voor monitoring van het recoveryproces en aanverwante werkzaamheden zoals beoordelen en filteren van de resultaten. U kunt ervan op aan dat wij de wettelijke privacy-richtlijnen in acht nemen van ICT Waarborg. Wij bekijken geen bestanden tenzij dat strikt noodzakelijk is voor het recoveryproces. Neemt u gerust contact op voor advies via 013-889 3433 of via info@v3cb.nl.

Elke harddisk gaat een keer kapot helaas : (. Zowel interne als externe harde schijven. Dat komt doordat de bewegende onderdelen van een harddisk onderhevig zijn aan slijtage. Vooral traditionele harddisks in laptops zijn kwetsbaar voor schokken en trillingen. In tegenstelling tot SSD's waar gegevens worden opgeslagen in flash chips. Uiteraard is het belangrijk om een backup of kopie te maken. Veel gebruikers vergeten dit of vinden dit moeilijk. Wij kunnen u helpen om dit voor u in te stellen.