Van Drie Computerzorg Brabant
Open ma t/m vr 9.00-18.00 - Bezoek op afspraak a.u.b. - 013 - 8893433 - Ringbaan West 123, 5037PA Tilburg

 

Home

Wifi Problemen oplossen Tilburg


Niets is tegenwoordig zo irritant als aanhoudende problemen met het wifi signaal bij u thuis Er is altijd wel een oplossing! Wij lossen het op in Tilburg e.o. 

Wifi signalen zijn gevoelig voor storingen, met name van andere wifi netwerken in uw omgeving, betonnen muren of elektrische apparaten. Wij kunnen uw thuissituatie, de router en wifi omgeving bekijken en doormeten op storingsfactoren. Daarna kunnen we een gedegen advies uitbrengen om het wifi bereik te verbeteren.

Een wifi intake duurt een half uur tot een uur en dat bieden wij aan tegen een vast tarief € 35.00 binnen Tilburg. Daarna kunnen wij een goed advies uitbrengen wat in uw situatie de beste oplossing is. In eerste instantie gebruiken we de bestaande internet apparatuur mits deze volstaan. Vervolgens kunnen wij de veranderingen uitvoeren. Na één of twee weken nemen wij dan wederom contact met u op om te informeren of het probleem definitief en voor de lange termijn is opgelost en is het mogelijk dat wij nog wat verbeteringen aanbrengen/ ' finetunen' . Kortom, er is altijd wel een oplossing, ook in uw woon- en/of werksituatie! 


INTAKE WIFI (draadloos internet)


  • Gegevens verzamelen van uw internetprovider, router en abonnement.
  • Doormeten en in kaart brengen van het Wifi bereik bij u thuis.
  • Inloggen in uw router en de mogelijkheden/instellingen bekijken.
  • Abonnement en upgrade mogelijkheden van uw internet provider bekijken.
  • Advies over de uitbreiding van uw (draadloos) internet d.m.v. switch, repeater, andere betere router, accespoint en/of homeplugs of UTP kabels.

 

Wifi problemen oplossen tilburg
Wij bieden Computerhulp aan Huis, Online Support en/of reparatie bij onze Technische Dienst. 

Bel 013- 889 3433 voor een afspraak of e-mail naar helpdesk@v3cb.nl.