Van Drie Computerzorg Brabant
ma t/m vr 9.00-18.00 - 013- 889 3433 - Bezoek  op afspraak a.u.b. - Ringbaan West 123, 5037PA Tilburg

Home

Klantervaringen

Wij proberen onze computer service altijd te optimaliseren. Hieronder plaatsen wij alleen spontane klantreacties. Ook Facebook worden revieuws geplaatst kijk dan hier:  https://www.facebook.com/computer.reparatie.in.tilburg/reviewsGastenboek

Hans,

 

We willen laten weten dat we, als particuliere klant, zeer tevreden zijn met onze laptop Dell XPS 15 i7, wat een krachtpatser met ongekende mogelijkheden.

Echter wat ons nog meer verbaasde is je uitstekende nazorg, geduld, de goede communicatie, het alles naar wens regelen, na de aankoop.

Je hebt er veel tijd ingestoken om al onze wensen in de computer te verwerken, hiervoor onze hartelijke dank, we zijn meer als dik tevreden met jou nazorg en service .Dikke pluim hiervoor.

Ook stelt het ons gerust dat we je altijd kunnen raadplegen, we werken weer met plezier op de computer,in de wetenschap dat alles goed beveiligd en geïnstalleerd is.

 Het was fijn om met je zaken te doen, eindelijk een modern bedrijf met een ouderwetse service !!!!! Hans nogmaals bedankt.

 

2 zeer tevreden klanten,

Willeke en Henk, Tilburg 22 november 2016.

 

Hey Hans, de computer doet het weer als vanouds :-).  Super fijn dat ie weer terug is.  Fijne vakantie!  Groetjes, Melissa.

 

Ha Hans, bedankt voor de prettige en goede hulp. Alles doet wat het moet doen en beter dan eerst: heerlijk! Met vriendelijke groet,  Gerardien.   

 

Beste Hans, Mede namens de mannen hier thuis wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de computers en de wifi repeater en alle zorg er omheen in de afgelopen tijd. We zijn erg tevreden met alles! Hartelijke groet, Bertine.

Hartelijk dank voor de uitmuntende reparatie van mijn laptop. Erg blij mee. Groetjes Manon.


Hallo Hans, een paar weken terug heb je onze laptop onder je hoede gehad nadat onze dochter er ranja over geknoeid had. Graag laat ik je weten dat deze weer als een zonnetje draait en daar zijn we erg blij mee. Nogmaals bedankt voor je hulp!.

Met vriendelijke groet, Demis.


Beste Hans, nogmaals hartelijk bedankt voor het schoonmaken en apk' en van onze drie computers, ze werken weer erg prettig. We komen graag terug als het nodig mocht zijn. 

Hartelijke groet, Frank en Bertine.


Hoi Hans, bedankt voor het repareren van mijn toetsenbord. Hij is helemaal top!! 

Groetjes Femke


Beste Mijnheer van Drie, het doet mij genoegen u te kunnen melden dat uw analyse m.b.t. het defect in mijn computer geheel correct was. De fout is gevonden in het moederbord. De processor bleek/blijkt onbeschadigd. Het systeem is na ontvangst van een nieuw moederbord, dit maal geen MSI maar een ASUS Z87pro, wederom in elkaar gezet en functioneert nu naar volle tevredenheid. 

Met vriendelijke groet, Jos 


Beste computerzorg, hartelijk dank voor je steun ! Da's pas service!  

Met vr.groet, Simona.


Beste Hans, ik ben zeer tevreden over de reparatie. Ik vind dat je me goed begeleid hebt en duidelijk verteld hoe alles tot stand komt. Je weet ik ben 64 jaar en je hebt alles zo gedaan dat we er samen eruit kwamen met je inlichtingen. Ik zal zeker klant bij je blijven. Ook heb je goed aan je afspraken gehouden ik heb nu meer vertrouwen gekregen in je. Je weet dat ik genoeg monteurs in huis heb gehad die zich ook computerman noemde, hadden ook een eigen bedrijf maar alles moest vlug vlug en dat is wat me zo op me gemak stelde bij jou. 

Met vriendelijke groeten, Martin van Oosterhout.

Hi Hans, I just want to let you know that the internet hookup in Tilburg has been working perfectly! And on this end as well....hard wired in both places which is just the best solution.....so, I'm very happy! 

Hope all is well with you, Laury Naron

Alles werkt voortreffelijk! 

Dhr. De Greef, Tilburg.

It's all wonderful! My laptop is now printing as well and I will look at  the iPad later....thanks for all the great advice! I will let you know soon about additional home plugs and any other questions if I have them. We are extremely happy with your work! 

Laury Kushner & Ton Naron, Tilburg.

Hallo Hans, de service was snel en voortreffelijk. Mijn computer loopt nog als een trein en de draadloze verbinding werkt prima. Ik heb wel je naam en telefoonnummer achter de hand indien het nodig mocht zijn. Met vriendelijke groet, Dhr. Schoutens, Tilburg.

Jazeker alles is in orde. Leuk dat u even informeert en nogmaals bedankt voor de hulp. Hopelijk duurt het nog even voordat ik u nodig heb{haha} maar weet u te vinden als dit nodig mocht zijn. 

Mvg Mw. van Dongen, Kapsalon van Dongen, Tilburg.


Heer van drie, ik ben dik te vrede over de herinstallatie. De PC's werken weer zoals het moet. 

Groeten, T. de Jong, Petrus en Paulus Parochie, Tilburg.


Bedankt Hans, ziet er perfect uit! Als er nog vragen zijn hoor je het wel.. 

Mvg Dhr. J. Griep, TTD Dordrecht.


Enorm bedankt want de laptop werkt weer. Je hebt gelijk het is een oud beestje en het wordt trager maar het functioneert nog goed. 

Groeten, J. Withaar, Tilburg.


Hallo Hans, Het is even wennen maar het is een mooi overzichtelijk scherm met een helder beeld. Bedankt nog! 

Groetjes, N. Game, Schildersbedrijf Berkel-Enschot.


U vraagt in deze meting alleen naar de vakkennis van de computerspecialist, maar u vergeet daarbij een belangrijk component: vriendelijk, behulpzaam en op een juiste (niet te formele wijze) zeer professioneel. Indruk van de computerspecialist: Uitstekend! 

Dhr Blom, Tilburg.